Cybershop http://www.cybershop.fi/ 1 Linssi2 Linssiä3 Linssiä4 Linssiä5 Linssiä (5 votes, average: 3,40 / 5)
Loading...

Cybershop piilolinssikaupan logoCrazy piilolinssit halvalla

Cybershop nettikaupasta voit ostaa halvalla erilaisia silmän ulkonäköä muuttavia piilolinssejä. Cybershopin valikoimista löytyy Crazy piilolinssit, suurentavat- ja muut erikoislinssit, värilinssit vahvuuksilla ja ilman vahvuuksia sekä linssitarvikkeet. Näillä linsseillä on siis mahdollista muuttaa kokonaan silmän väriä tai voit käyttää niitä luomaan erilaisia kuvioita ja efektejä silmän pinnalle. Kaikkein uusin innovaatio ovat pimeässä hohtavat linssit. Crazy piilolinssit ovat mielenkiintoinen asuste esimerkiksi halloween juhliin tai naamiaisiin mutta tottakai voit käyttää niitä koska tahansa kun haluat huomiota ja herättää keskustelua. Muistathan että vaikka Crazy-linssejä voi tilata netistä myös ilman reseptiä, on syytä käydä optikolla varmistamassa oman silmän soveltuvuus piilolinsseille sekä hankkimaan peruskoulutus linssien käyttöön.

Cybershop toimittaa linssitilauksen muutamassa työpäivässä joko postin tai matkahuollon kautta. Toimituskulut riippuvat valitsemastasi toimitustavasta ja paketin koosta mutta ovat enintään 8€. Pienet tilaukset tulevat perille kirjeenä jo 2 euron toimituskuluilla. Yli 75€ tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Tilauksen voit maksaa postiennakkona, pankki- tai luottokortilla, tilisiirrolla, verkkopankista, Paypal:lla tai laskulla. Laskulla saat 2 viikkoa ilmaista maksuaikaa. Myös osamaksu on mahdollinen vaihtoehto. Tuotteilla on normaali 14-päivän palautusoikeus.

Osta Crazy-linssit netistä >>

Cybershop Helsinki Oy (y-tunnus: 1864422-6)

Toimitusmuoto: Posti tai Matkahuolto
Toimitusaika: 2-3 työpäivää
Postimaksu: 2€ – 8€ riippuen paketin koosta
Maksutavat: Postiennakko, kortti, verkkopankki, Paypal tai lasku
Takuut: 14-päivän palautusoikeus
Yhteystiedot: Cybershop Helsinki Oy
Elimäenkatu 20 A 3 krs
00510 Helsinki
Puhelin: +358 45 127 3000 (arkisin klo. 10 – 17)
Sähköposti: info@cybershop.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...