Hajataitto- eli Tooriset piilolinssit

Piilolinsseillä on mahdollista korjata myös hajataittoa eli astigmatismia. Tätä linssityyppiä kutsutaan yleisemmin Tooriseksi-linssiksi (engl. toric). Toorinen linssi korjaa hajataiton lisäksi myös normaalin taittovirheen eli siitä löytyvät kaikki tavalliset arvot kuten taittohalkaisija- ja voimakkuus, sylinteri sekä akseliarvot. Hajataitto piilolinssejä on saatavana kuukausilinssinä ja kertakäyttöisenä. Hajataitto ei siis ole este piilolinssien käytölle käytyt linssejä sitten satunnaisesti tai jatkuvasti.

Hajataittolinssien käyttö ja hygienia

Hajataitto piilolinssien käyttömukavuus ja puhdistusvälit riippuvat täysin valitsemastasi linssityypistä. Jos valitset kertakäyttöiset hajataittolinssit niin voit unohtaa puhdistuksen kokonaan. Toorinen kuukausilinssi tulee puhdistaa joka yö siihen kertyvien bakteerien ja proteiinin takia. Voit lukea lisää kuukausilinssien ja kertakäyttölinssien huollosta niiden omilta sivuilta. Hajataittolinsseihin pätevät samat yleisohjeet.

Linssityypin hinta

Hajataitto piilolinssit ovat luonnollisesti hieman kalliimmat kuin tavalliset linssit niiden lisäominaisuuksien takia. Ostamalla netistä isompia paketteja kerralla säästät kuitenkin huomattavia summia optikkojen hintoihin verrattuna. 6kpl paketti toorisia kuukausilinssejä maksaa keskimäärin n. 45€ ja 30kpl paketti kertakäyttöisiä toorisia linssejä n. 30€. Hinnat on tarkistettu edullisesta LensOn verkkokaupasta.

Tooristen linssien plussat ja miinukset

+ Toorinen linssi on ainut linssityyppi jolla voidaan korjat hajataittoa

+ Hajataittolinssejä saa myös kertakäyttöisenä jolloin käyttö on vaivatonta

Hajataittoa korjaava linssi on kalliimpi kuin vastaava normaali piilolinssi

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...