PIILARInet http://www.piilari.fi 1 Linssi2 Linssiä3 Linssiä4 Linssiä5 Linssiä (1 votes, average: 5,00 / 5)
Loading...

Piilarinet piilolinssikaupan logoPiilolinssit halvalla

PIILARInet on suomalaisomisteinen laadukkaita valmistajan alkuperäistuotteita halvalla myyvä optisen alan yritys. Verkkokaupan valikoimiin kuuluu runsaan piilolinssivalikoiman lisäksi erilaiset linssinhoitotuotteet ja aurinkolasit. Valikoimasta löytyy mm. CibaVision, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb piilolinssimerkitmerkit. Halvan verkkokaupan lisäksi Piilarinetillä on myös käyntiosoite Turussa josta voit halutessasi hakea netissä maksamasi tilauksen ilman toimituskuluja.

Maksuvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Voit maksaa tilauksesi verkkopankista, tilisiirrolla, luotto-, Electron- tai pankkikortilla tai laskulla. Laskulla saat tilauksellesi 2 viikkoa maksuaikaa mutta siitä peritään 4,90 euron laskutuslisä. Saat itse valita toimitetaanko tilauksesi kotiosoitteeseen vain postin toimipaikkaan (ilmoita tilauksen lisätiedoissa jos haluat noutaa postista). Toimitusajaksi on ilmoitettu 1 – 10 päivää mutta jos tuotetta on varastossa tilaushetkellä, tavara saapuu yleensä n. 3 arkipäivässä. Tilaaminen edellyttää voimassaolevaa piilolinssireseptiä sekä 16-vuoden ikää (normaali käytäntö). Tuotteilla on 14-päivän palautusoikeus lukuunottamatta kertakäyttölinssejä ja erikoislinssejä jotka tehdään tilaustyönä kuten WildEyes-linssit.

Osta halvat piilolinssit >>

Piilarinet Oy (y-tunnus: 2267578-9)

Toimitusmuoto: Posti
Toimitusaika: 1 – 10 arkipäivää
Postimaksu: 3,90€ (laskulla 8,80€)
Maksutavat: Kortti, verkkopankki, tilisiirto tai lasku
Takuut: 14-päivän palautusoikeus
Yhteystiedot: Piilarinet
Hämeenkatu 30
TURKU
Puhelin: 050 3559922 (klo. 9 – 17)
Sähköposti: info@piilari.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...