Instrumentarium https://verkkokauppa.instru.fi/ 1 Linssi2 Linssiä3 Linssiä4 Linssiä5 Linssiä (5 votes, average: 2,80 / 5)
Loading...

Instru piilolinssikaupan logoPiilolinssit Instrun verkkokaupasta

Instrumentarium on yksi suomen tunnetuimmista ja isoimmista optikkoketjuista. Sen alaisuudessa toimivat myös Nissen ja Keops ketjut. Instrun asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa sillä asiakkaiden kokemuksia kysellessä Instru on valittu jo neljä kertaa Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi (Valitut Palat – Luotetuin merkki). Valitettavasti tämä näkyy negatiivisesti yrityksen hinnoittelupolitiikassa. Linssit saa lähes järjestäen edullisemmin kun ostat ne pelkästään netissä piilolinssit myyvästä kaupasta. Tästä näet Instrun linssimallien alkuperäiset nimet ja voit ostaa ne halutessasi muualta edullisemmin.

Tilaus Instrun verkkokaupasta toimitetaan aina suoraan kotiisi. Infosivun mukaan linssipakkaus puretaan jos se ei mahdu postiluukusta mikä mielestäni kuulostaa hieman oudolta. Postikulut ovat 4,90e ja toimitus tapahtuu 5 – 7 arkipäivän kuluessa. Verkkokaupassa ei voi maksaa kortilla mutta nettipankki- ja laskulla maksu onnistuvat.

Siirry Instrumentarium nettikauppaan >>

Instru optiikka Oy (y-tunnus: 1789727-2)

Toimitusmuoto: Posti (1. luokka)
Toimitusaika: 5 – 7 työpäivää
Postimaksu: 4,90€
Maksutavat: Verkkopankki tai lasku
Takuut: 14-päivän palautusoikeus, viallisten tuotteiden kohdalla reklamaatio-oikeus
Yhteystiedot: Instrumentarium
Sinimäentie 8
02630 Espoo
Puhelin: ?
Sähköposti: verkkopalaute@instru.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...