Lensway http://www.lensway.fi 1 Linssi2 Linssiä3 Linssiä4 Linssiä5 Linssiä (4 votes, average: 3,25 / 5)
Loading...

Lensway piilolinssikaupan logoLensWay piilolinssit verkossa

LensWay on markkinajohtaja euroopassa ja verkkokaupan valikoimiin kuuluu piilolinssien lisäksi myös silmälasit ja aurinkolasit. Yritys on osa pörssinoteerattua Coastal Contacts-konsernia. Koska kaupalla on pohjaismaiden suurin piilolinssivarasto, voidaan tuotteet toimittaa yleensä nopeammin ja halvemmilla hinnoilla kuin kilpailijoilta. Kaupan keskusvarasto sijaitsee Kristassa, hieman Tukholman ulkopuolella. Lensway myy ainoastaan laadukkaita, tunnettujen valmistajien alkuperäistuotteita. Tuotemerkkejä ovat mm. Clearlab, Bausch & Lombin, Clearly Contacts, Provis Limited, Ciba Vision, CL Tinters, CooperVision, Easyvision ja Johnson & Johnson. Jos valitset ostopaikaksi Lensway:n verkkokaupan niin voit olla varma että toimitus on turvallinen etkä maksa piilolinsseistäsi liikaa. Verkkokaupassa on myös panostettu tilaamisen helppouteen ja yksinkertaisuuteen. Voit mm. käyttää pikatilaus-toimintoa joka näyttää edellisten tilauksiesi sisällön ja mahdollistaa helpon uudelleentilauksen. LensWay:llä on myös markkinoiden reiluin, kahden vuoden valmistusvirhetakuu.

Lensway:n hintatakuun avulla voit ostaa linssisi aina markkinoiden parhaaseen hintaan. Takuu toimii siten että jos 14-päivän kuluessa näet verkossa samanmerkkiset ja malliset piilolinssit samankokoisessa pakkauksessa halvemmalla niin saat hintaerotuksen takaisin. Takuu ei koske ulkomailla sijaitsevia verkkokauppoja eikä tilapäisiä alennuskampanjoita.

Lenswayn mukaan he toimittavat 95% tilauksista jo saman päivän aikana nopeana 1. luokan kirjeenä. Tuotteet toimitetaan hyvin pakattuna ja esimerkiksi silmälasit lähetetään aina yksittäin vaikka ostaisit useammankin parin jotta ne saadaan pakattua mahdollisimman turvallisesti. Toimitusmaksu on tilauksen koosta riippumatta viisi euroa joten kannattaa ehdottomasti ostaa isompi erä kerrallaan jolloin säästät tilausmaksun lisäksi myös suoraan tuotteiden hinnoissa. Isommat pakkaukset ovat nimittäin lähes poikkeuksetta suhteessa edullisempia kuin pikkupaketit. Piilolinsseillä on kahden vuoden virhetakuu eli jos huomaat linsseissä valmistusvirheen, saat rahasi takaisin tai korvaavan tuotteen ilmaiseksi. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne myös ilman muuta syytä avaamattomassa pakkaukessa 14-päivän kuluessa.

Siirry LensWay verkkokauppaan >>

LensWay BV (Y-Tunnus: 1856333-8)

Toimitusmuoto: Posti (1. luokan kirje)
Toimitusaika: 2 työpäivää (95% tilauksista postitetaan tilauspäivänä)
Postimaksu: 5€ (Sama maksu vaikka tilaisit kuinka paljon kerrallaan)
Maksutavat: Kortti, verkkopankki tai lasku
Takuut: 2 vuoden tuotevirhetakuu ja 14-päivän palautusoikeus
Yhteystiedot: LensWay
PL 3230
00002 Helsinki
Puhelin: 0800-11 33 55 (arkisin klo. 9-18)
Sähköposti: asiakaspalvelu@lensway.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...