Nissen https://verkkokauppa.nissen.fi/ 1 Linssi2 Linssiä3 Linssiä4 Linssiä5 Linssiä (2 votes, average: 3,50 / 5)
Loading...

Nissen piilolinssikaupan logoLinssit Nissen nettikaupasta

Ei liene suurikaan salaisuus että Nissenin omistaa Instrumentarium. Tätä ei ymmärrettävästi kerrota kovinkaan selkeästi ainakaan Nissenin verkkosivuilla mutta asian voi päätellä vaikka lähes identtisistä verkkokaupoista ja valikoimista. Hinnoittelussa on kuitenkin pieniä eroja joidenkin tuotteiden osalta ja nimenomaan Nissenin eduksi. Toimitusajat, ehdot ja maksut ovat molemmissa verkkokaupoissa samat mutta jotkin linssit voi saada hieman edullisemmin Nissenin puolelta. Tästäkin huolimatta useimmat pelkästään netissä toimivat linssikaupat ovat vieläkin edullisempia.

Nissenin verkkokaupasta löytyy kertakäyttö, jatkuvakäyttöisiä, lyhyen vaihtovälin ja värillisiä linssejä. Valikoima on sama kuin halvemmissa verkkokaupoissa mutta Nissen on nimennyt osan tuotteista uudelleen joten hintavertailu voi olla hankalaa. Esimerkiksi Focus Dailies linssit ovat Nissenin verkkokaupassa iWear One Day, Air Optix on iWear XR Comfort ja Surevue linssinesteen nimi on Eyecare 30. Jos siis välttämättä haluat ostaa linssit Instrusta niin ne kannattaa hankkia Nissenin verkkokaupasta. Suosittelen kuitenkin hankkimaan linssit jostakin halvemmasta piilarikaupasta, selvitä vain ensin millä nimellä käyttämiäsi linssejä myydään muualla. Tästä voit tarkistaa Nissenin piilolinssien alkuperäisnimet.

Verkkotilaukset toimitetaan Postin 1. luokan lähetyksenä 5 – 7 arkipäivän kuluessa. Postikulut ovat 4,90 per tilaus ja maksun voi suorittaa verkkopankissa tai jälkikäteen laskulla.

Osta linssit netistä >>

Instru optiikka Oy (y-tunnus: 1789727-2)

Toimitusmuoto: Posti
Toimitusaika: 5 – 7 työpäivää
Postimaksu: 4,90€ / tilaus
Maksutavat: Verkkopankki tai lasku
Takuut: 14-päivän palautusoikeus
Yhteystiedot: Sinimäentie 8
02630 Espoo
Puhelin: ?
Sähköposti: verkkopalaute@nissen.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...