Easylens http://www.easylens.fi/ 1 Linssi2 Linssiä3 Linssiä4 Linssiä5 Linssiä (1 votes, average: 5,00 / 5)
Loading...

Easylens piilolinssikaupan logoPiilolinssit edullisesti Easylens:stä

Easylens on vuonna 2008 perustettu optisen alan yritys. Easylens myy piilolinssejä ja aurinkolaseja kaikissa pohjoismaissa ja useissa muissa euroopan maissa. Suomenkielisestä verkkokaupasta löytyy kaikki yleisimmät piilolinssityypit, hoitotuotteet ja oheistuotteet. Linssien valmistajia ovat mm. Ciba Vision, Bausch & Lomb ja Ciba Vision. Samoja laadukkaita linssejä myyvät kaikki tunnettuimmat suomalaiset optikkoliikkeet. Nyt voit kuitenkin tilata piilolinssit edullisesti verkkokaupasta ja säästää sievoisen summan rahaa. Kannattaa vertailla käyttämäsi optikon hintoja Easylensin hintoihin ja esimerkiksi LensOn-, YourLenses– ja PIILARInet-verkkokaupoissa. Tuotemerkkioppaasta näet millä nimellä käyttämiäsi linssejä myydään netissä.

Easylens toimittaa piilolinssit edullisesti Postin kautta n. 1-3 arkipäivän kuluessa. Erikoistuotteille toimitusaika saattaa olla pidempi. Tilauksen voi maksaa kätevästi luottokortilla tai nettipankista. Myös tilisiirto ja maksu laskulla onnistuu. Laskulla maksaessa peritään 3,90 euron laskutuslisä. Linssit voi palauttaa normaalin käytännön mukaan 14-päivän kuluessa jos pakettia ei ole avattu. Viallisen tuotteen voi palauttaa viikon kuluessa lähetyspäivästä mikä kuulostaa melko tiukalta aikarajalta.

Siirry Easylens nettikauppaan >>

Easylens Oy (y-tunnus: 2214266-7)

Toimitusmuoto: Posti
Toimitusaika: 1 – 3 työpäivää
Postimaksu: 2,90€
Maksutavat: Kortti, verkkopankki tai lasku (3,90€)
Takuut: 14-päivän palautusoikeus
Yhteystiedot: Easylens 
PL 195
20101 Turku
Puhelin: 045 2386111 (arkisin klo. 9 – 17)
Sähköposti: info1@easylens.eu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...