Silmäasema http://www.silmaasema.fi/ 1 Linssi2 Linssiä3 Linssiä4 Linssiä5 Linssiä (Ei ääniä.)
Loading...

Silmäasema piilolinssikaupan logoPiilolinssit Silmäaseman verkkokaupasta

Silmäasema ilmoittaa verkkosivuillaan olevansa 120. jäsenliikkeen voimin Suomen suurin täysin kotimainen optikkoketju. Silmäaseman toimipiste löytyy yhteensä 88 paikkakunnalta. Myymälöitä on kaikissa isoissa kaupungeissa kuten Oulu, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Joensuu, Kuopio, Turku. Lahti ja Helsinki. Etsi tästä lähin Silmäaseman myymälä.

Silmäaseman verkkokauppa eli Piilariasema onkin sitten asia erikseen. Sivuilta ei löydy millään tietoa toimitusajoista, kuluista tai maksutavoista. Kaupankäynti ja tuotteiden postitus on ulkoistettu Kioksi Oy nimiselle yritykselle. Itse Silmäaseman henkilöstöön ei ole mahdollista ottaa verkon kautta yhteyttä.

Piilarit toimitetaan verkkokaupasta 1. luokan kirjeenä tai maksikirjeenä jos tuote on liian kookas mahtuakseen postiluukusta. Toimituskuluja tai maksutapoja en onnistunut verkkosivulta löytämään. Nämä selviävät ilmeisesti ostoskorivaiheessa.

Hintatasoltaan Silmäasema asettuu kalliimpaan päähän. Esimerkiksi LensOn ja YourLenses myyvät samoja tuotteita huomattavasti edullisemmin. Silmäasemalla on myönnetty Avainlippu-merkki ja verkkokaupassa asioidessasi saat S-etukortillasi Bonusta.

Siirry Silmäasema verkkokauppaan >>

Silmäasema Fennica Oy

(y-tunnus: 1827711-2)

Toimitusmuoto: Posti
Toimitusaika: Ei ilmoitettu
Postimaksu: Ei ilmoitettu
Maksutavat: Ei ilmoitettu
Takuut: 14-päivän palautusoikeus
Yhteystiedot: Puhelin: +358400312172
Sähköposti: asiakaspalvelu@kioksi.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...