Mistä halvat silmälasit?

Miltä kuulostaisi laadukkaat ja hyvännäköiset silmälasit netistä juuri sinun silmillesi sopivaksi hiottuna alle kolmellakympillä? LensWay:llä on parhaillaan käynnissä kampanja jossa voit valita lasten, naisten tai miesten kehykset tunnetuilta merkeiltä. Samaan halpaan hintaan kuuluu ohuet yksiteholinssit vahvuuksillesi hiottuna (moniteholinssit +99€). Kaupan päälle saat vielä kovapinnoitteen naarmuja vastaan, heijastuksenesto -käsittelyn, silmälasikotelon, puhdistusliinan ja ruuvimeisselin sankojen mahdollista kiristystä varten. Kaupasta on mahdollista tilata myös silmälasit ilman vahvuuksia.

Kun tilaat lasit voimakkuuksilla netistä niin toimi näin: Seuraa paikallisia lehtiä tai etsi netistä ilmainen optikon näöntarkastus. Sano että haluat vain reseptin mukaasi ja pyydä vielä erikseen optikkoa merkitsemään reseptiin silmäteränväli eli PD-arvo jos hän ei tätä jo tehnyt. Liikkeiden ylikalliita laseja sinun ei ole pakko ostaa. Pidä optikolta saamasi silmälasiresepti valmiina esillä tilausta tehdessäsi ja syötä pyydetyt tiedot tilaukseesi. Jos sinulla on vanha resepti eikä siinä ole PD-arvoa niin silmäteränvälin voi mitata myös itse. Suosittelen kuitenkin että annat ammattilaisen hoitaa tämän sillä vääränlaiset lasit voivat aiheuttaa erilaisia oireita.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, mallien verolliset hinnat lähtevät jo alle 30 eurosta ja hintaan kuuluu siis kaikki yllä mainittu! LensWayltä löytyy toki myös hieman hintavampia merkkisilmälaseja kuten B.Lang, Baby Phat, Björn Borg, Calvin Klein, Disney, DKNY, Diesel, Escada, Furla, Givenchy, Jean-Paul Gaultier, Lindeberg, Kam Dhillon, Ltede, Michael Kors, Miss Sixty, Nike, Phat Farm, Polaroid, Polaroid Kids, Quicksilver, Ray-Ban, Rehn, Replay, RipCurl, Roberto Cavalli, Roxy, Salming, Timberland, Tom Ford, Tommy Hilfiger ja Tretorn. Valinnanvaraa siis riittää mutta myös huippumerkkien hintataso on todella edullinen tunnetuihin optikkoihin verrattuna.

Kaikilla silmälaseilla on täysi 2 vuoden takuu sekä kolmen kuukauden palautusoikeus. Voit siis olla varma että olet ostokseesi tyytyväinen. Ostokset voi maksaa kortilla, verkkopankista tai laskulla. Laskulla maksaessa saat samalla 2 viikkoa korotonta maksuaikaa. Ostit sitten kuinka monet lasit tahansa, postikulut ovat aina viisi euroa. Toimitus tapahtuu nopeasti muutamassa päivässä. Progressiivisten- tai erityisen suurten/alhaisten vahvuuksien kohdalla toimitusaika voi olla hieman pidempikin.

Osta halvat silmälasit netistä >>

Kuva tyylikkäistä D&G silmälaseista

Kesällä kannattaa tilata myös aurinkolasit netistä halvalla.

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...