YourLenses http://www.yourlenses.fi 1 Linssi2 Linssiä3 Linssiä4 Linssiä5 Linssiä (6 votes, average: 3,33 / 5)
Loading...

YourLenses piilolinssikaupan logoNetin edullisimmat piilolinssit

Jo vuodesta 2003 asti toiminut YourLenses on ollut suuresti osallisena Euroopan linssimarkkinoiden hinnanpudotuksessa. Yrityksen tavoitteena on aina ollut tarjota edullisimmat ja laadukkaimmat piilolinssit netissä. Kaupalla on olemassa Alin hinta -takuu jonka ansiosta hinnoittelu pysyy aina kilpailijoita edullisempana. Takuu ei kuitenkaan kirjoitushetkellä pidä aivan paikkaansa kaikkien tuotteiden osalta mutta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ennen tilaamista voit saada tuotteen samaan hintaan kuin löytämäsi halvempi hinta. YourLenses verkkokaupasta löydät kaikki samat tuotemerkit kuin optikkoliikkeistäkin. Yritys toimii suoraan yhteistyössä kaikkien kansainvälisten linssivalmistajien kanssa joka takaa optikkoliikkeitä paremmat hinnat. Lokalisoitu YourLenses verkkokauppa löytyy jo yhdeksästä eurooppalaisesta maasta ja sillä on yli 100.000 tyytyväistä asiakasta.

Netistä piilolinssit toimitetaan aina suoraan kotiovellesi, edullisten hintojen lisäksi ostaminen on siis lisäksi helppoa ja vaivatonta. Toimitusaika on yleensä 5 – 7 arkipäivää mutta saattaa olla pidempikin jos tilaamissasi linsseissä on harvinainen voimakkuus. Myös toorisilla tai värillisillä linsseillä saattaa olla pidempi toimitusaika. Maksutapoina on verkkopankki, kortti tai lasku. Postimaksu on aina 5 euroa. Sinulla on täysi 14-päivän palautusoikeus (avaamaton pakkaus) ja takuu viallisten tuotteiden varalle.

Siirry YourLenses nettikauppaan

YourLenses BV (y-tunnus: 502060-1943)

Toimitusmuoto: Posti
Toimitusaika: 5 – 7 työpäivää
Postimaksu: 5€ (tilauksen koosta riippumatta)
Maksutavat: Kortti, verkkopankki tai lasku
Takuut: 14-päivän palautusoikeus ja virheellisen tuotteen takuu
Yhteystiedot: YourLenses BV
PL 3230
00002 HELSINKI
Sähköposti: info-fi@yourlenses.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...