Esimerkkejä värillisistä piilolinsseistä TurtleContacts verkkokaupassa

Väripiilolinssit ulkomailta

Suomessa väripiilolinssien valikoima on hieman rajattu mutta linssit ilman vahvuuksia voi tilata halvalla myös ulkomailta. Kun tilaat värilinssit ilman voimakkuuksia et tarvitse piilolasireseptiä. On kuitenkin hyvä ennen hankintaa käytä puhumassa optikon kanssa piilolinssien soveltuvuudesta omaan silmääsi. Saat samalla paljon hyödyllistä ja henkilökohtaista tietoa linssien huoltamisesta ja käytöstä. Ulkomailta tilatessa paras maksutapa on Paypal. Täältä löydät täydellisen Paypal maksuoppaan. Toimitusajat voivat vaihdella viikosta muutamaan viikkoon mutta tätä vastapainottaa erittäin edullinen hintataso Suomeen verrattuna.

Värilinssit ilman vahvuuksia TurtleContacts verkkokaupasta

TurtleContacts väripiilolinssikaupan kilpikonna tunnusTurtleContacts on englantilainen verkkokauppa jossa myydään pelkästään värillisiä piilolinssejä ilman vahvuuksia. Kaikki tuotteet ovat reseptivapaasti tilattavissa ja hintataso on erittäin edullinen. Veroja ja tullimaksuja ei tarvitse maksaa erikseen Suomessa sillä kauppa sijaitsee ETA-alueella. Postikulut briteistä ovat kohtuulliset 4,99 puntaa per tilaus eli n. 5,60€. Isomman erän kerralla tilaamalla säästät siis toimituskuluissa.

Esimerkkejä TurtleContacts Crazy piilolinsseistäTurtleContacts myy kahdentyyppisiä värilinssejä. Toiset on tarkoitettu vaaleasävyisille silmille (läpikuultava enhancer-linssi) ja toiset tummansävyisille silmille (peittävä opaque-linssi). Väri- ja kuviovaihtoehtoja on tarjolla lähes loputtomasti. Löydät sivulta mm. hulluja Crazy-, kaksivärisiä-, kolmivärisiä-, silmää suurentavia (manga)-, halloween-, kissa-, susi- ja hypnoottisia piilolinssejä. Linssien esittelysivuilta löydät tarkemmat tiedot eri linssimalleista. Kuukausikäyttöisten linssiparien hinnat alkavat n. 20 eurosta.

Siirry tästä TurtleContacts verkkokauppaan

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...