Etusivu » Aurinkolasit

Mistä hyvät aurinkolasit halvalla?

Vaikka sivustomme käsittelee pääasiassa piilolinssejä niin päätimme esitellä muutaman hyvän aurinkolasikaupan netissä. Netistä voit ostaa kaikki samat huippumerkit kuin optikoiltakin mutta huomattavasti halvemmalla. Esimerkiksi lähes kaikki Ray-Ban:n uusimmat mallit löytyvät heti varastosta suomalaisista verkkokaupoista. Jos tarvitset aurinkolasit vahvuuksilla netistä niin vaihtoehtoja on hieman vähemmän.

Kuva suosituista Ray Ban aurinkolaseista
LensWay – Myynnissä kymmeniä tyylikkäitä aurinkolasimalleja. Merkkeinä suositut Björn Borg, Henry Lloyd, Peak Performance, Polaroid, Quicksilver ja tietenkin Ray-Ban. Verkkokaupassa on sovellus jonka avulla voit sovittaa laseja päähäsi virtuaalisesti. Malleja miehille ja naisille, ei vahvuuksia. 95% tilauksista toimitetaan samana päivänä ja paketti on sinulla jopa kahdessa päivässä. Toimituskulut vain 5€ / tilaus.

CyberShop – Valikoimissa yli sata erilaista huippuedullista muotiaurinkolasia. Lasit ovat ”merkittämiä” joten hinnat lähtevät alkaen kuudesta eurosta. Täältä saat siis hyvät ja näyttävät lasit todella halvalla. Toimituskulut vaihtelevat tilauksen koon mukaan (yli 75€ tilauksiin ilmaiset postikulut)

PIILARInet – Nettikaupasta löytyy kymmeniä huippumerkkejä kuten Bollé, Carrera, Fontana, Ralph Laurén, RayBan, Ricardo ja Vogue. Miesten- ja naisten malleja, ei vahvuuksilla. Toimituskulut 3,90€.

Sunglasses Shop – Iso valikoima kaikkia suosituimpia merkkejä kuten Arnette, Bolle, Carrera, Dolce & Gabbana, Oakley ja Serengeti. Malleja niin naisile kuin miehillekin. Toimitusmaksu on aina 7€ tilauksen koosta riippumatta.

Nelly – Verkkomuotikauppa Nelly.com:sta löytyy myös yli sadan eri mallin valikoima aurinkolaseja. Merkkejä on mm. Cheap Monday, Cheapo, Dyrberg/Kern, E&E Glasses, Le Specs, Mini for Many, Moods of Norway, OAS, Prada ja Rayban. Nellystä saat ilmaisen toimituksen Elokuun loppuun saakka ja tilauksen voi maksaa kortilla, nettipankissa tai laskulla.

Netistä tilattavat aurinkolasit voi maksaa verkkopankissa, luotto- tai pankkikortilla tai laskulla. Cybershopissa myös Paypal ja postiennakko ovat mahdollisia.