Etusivu » Kertakäyttölinssit

Päivä- eli kertakäyttöpiilolinssit

Kertakäyttölinssit ovat ehkä kaikkein helpoin ja mukavin piilolinssityppi käytössä sillä niitä ei tarvitse huoltaa. Jokaisella käyttökerralla silmiin asetetaan uusi, puhdas linssi ja koska linssit vaihdetaan päivittäin, ei sen pinnalle ehdi kerääntyä bakteereja tai proteiinia. Näin päivälinssit ovat aina mukavan tuntuiset silmässä ja toimivat tehokkaasti.  Kertakäyttöiset piilolinssit sopivat päivittäiseen käyttöön, satunnaisempaan käyttöön tai vaikka aloittelijalle ensimmäisiksi kokeilulinsseiksi. Kertakäyttölinssit ovat siis oiva valinta myös satunnaisesti piilolinssejä käyttäville kuten esimerkiksi urheilijoille.

Kertakäyttölinssien käyttö ja hygienia

Koska päivälinssit vaihdetaan uusiin säännöllisesti on niiden käyttö helppoa ja huoltotarve minimaalista. Kertakäyttölinssejä ei tarvitse koskaan puhdistaa, voit heittää ne pois käytön jälkeen ja ottaa uudet linssit tilalle. Uudet linssit toimitetaan steriilissä pakkauksessa joten ne ovat heti käyttövalmiit, huolehdi kuitenkin käsien puhtaudesta linssiä asettaessa. Kun käytät kertakäyttölinssejä säästät hieman koska sinun ei tarvitse hankkia piilarien puhdistusnestettä eikä säilytyskoteloa.

Kertakäyttöpiilolinssien hinta

Kertakäyttölinssit ovat säännöllisessä käytössä luonnollisesti hieman kuukausilinssejä kalliimpi vaihtoehto. Voit kuitenkin säästää linssien hinnoista huomattavia summia kun hankit linssit netin erikoiskaupoista. Nettikaupoissa 30kpl laatikon kertakäyttölinssejä hinnat ovat n. 12 eurosta ylöspäin. Tällä hetkellä halvimpia kertakäyttölinssejä myy LensOn.

Plussat ja miinukset

+ Kertakäyttölinssit ovat hygieenisiä jonka ansiosta ne ovat aina mukavat silmissä

+ Linssityypin käyttäjän ei tarvitse hankkia puhdistusnestettä eikä muita huoltovälineitä

+ Helppo ja kätevä käyttää ja ottaa esimerkiksi mukaan matkalle

+ Jos käytät piilolinssejä vain satunnaisesti, kertakäyttölinssit ovat paras vaihtoehto

Kalliimmat säännöllisessä käytössä kuin kuukausilinssit