Etusivu » Värilliset linssit

Värilliset piilolinssit

Värilliset piilolinssit ovat mielenkiintoinen tapa muuttaa omaa ulkonäköään. Linsseillä voi muuttaa luonnollisen näköisesti silmän oman värin tai voit hankkia linssit erilaisilla kuvioilla tai jopa pimeässä hohtavana. Läpikuultava ”enhancer”-linssi on paras vaihtoehto kun haluat muuttaa silmäsi väriä luonnollisesti. Linssi soveltuu kuitenkin vain vaaleansävyisille silmille korostamaan omaa silmän väriä tai muuttamaan sävyä. Peittävämpi ”Opaque”-linssi soveltuu paremmin silmän värin täydelliseen muutokseen. Tällä linssityypillä myös tummansävyisen silmän väriä voidaan muuttaa. ns. Crazy-linssien avulla saadaan nimensä mukaisesti aikaan kaikkein hulluimmat muutokset. Crazy-linsseillä voit saada esimerkiksi kissamaiset silmät tai voit koristaa silmääsi vaikka anime-kuvioilla, dollarisymboleilla, hulluilla väriyhdistelmillä jne. Värilliset linssit voit hankkia omilla vahvuuksillasi tai kokonaan ilman vahvuuksia jolloin ne sopivat myös hupikäyttöön vain oman silmän ”koristeluun”. Voit siis hankkia värilliset linssit vaikka et normaalisti silmälaseja tai piilolinssejä käyttäisikään.

Väri piilolinssien käyttö ja hygienia

Värillisiä piilolinssejä on saatavana niin kertakäyttöisenä, kuukausilinssinä tai pitkän vaihtovälin linssinä. Käyttömukavuus, kustannukset ja vaihtoväli siis riippuvat valitsemastasi linssityypistä.

Värillisten piilolinssien hinta

Väriliset piilolinssit ovat valitettavasti yksi kalleimmista linssityypeistä. Vertailemalla nettikauppojen hintoja voit kuitenkin löytää edullisen paketin. Nettikaupoissa linssiparin hinta lähtee noin kahdestakymmenestä eurosta ylöspäin. Hyvän valikoiman värillisiä piilolinssejä ja Crazy-linssejä löydät LensOn verkkokaupasta. Tutustu myös TurtleContacts verkkokauppaan jos haluat värilinssit ilman voimakkuuksia.

Plussat ja miinukset

+ Värilliset piilolinssit ovat ainut linssityyppi jolla silmän väriä voidaan muokata

+ Linsseistä on saatavilla kerta-, kuukausi- ja pitkän vaihtovälin versioita

+ Väri ja kuviovalikoima on lähes loputon

+ Värilliset piilolinssit voi saada myös ilman vahvuuksia joten ne soveltuvat niillekin jotka eivät normaalisti linssejä käytä

Värillinen linssi saattaa aiheuttaa huonosti asetettuna näkökentän sumenemista

Yksi kalleimmista linssityypeistä