Etusivu » Netlens
Netlenshttp://www.netlens.fi/1 Linssi2 Linssiä3 Linssiä4 Linssiä5 Linssiä (23 arviota, keskiarvo: 3,48 / 5)
Ladataan...

Netlens piilolinssikaupan logoTilaa halpoja piilolinssejä Netlens:stä

Netlens myy netissä piilolinssejä paljon halvemmalla kuin perinteiset optikkoliikkeet. Tämä on mahdollista verkkokaupan ylläpitämisen alhaisten kustannusten ja suuren liikevaihdon ansiosta. Netlens on perustettu jo vuonna 2005 ja se toimii tällä hetkellä viidessä euroopan maassa. Suomen varasto sijaitsee ruotsissa josta tilaus toimitetaan parhaimmillaan kahdessa päivässä ja kulut ovat aina vain viisi euroa. Netlensin perusajatuksena on että asiakas saa piilolasit aina halvalla ja helposti netin kautta. Netlens myös pyrkii aikaansaamaan asiakkaalle mahdollisimman turvallisen ja luotettavan ostoskokemuksen.  Kauppa kehoittaakin asiakasta käymään optikon näöntarkastuksessa vähintään kerran vuodessa jotta oikeiden linssien tilaaminen ja oikeaoppinen käyttö on varmistettu. Netlens toimittaa vain aitoja merkkituotteita jotka ovat yhtä korkealuokkaisia kuin tuntemasi optikon valikoima.

Kun tilaat halpoja piilolinssejä netistä niin odota toimitusta ainakin 2 – 8 työpäivää. Toimitusaika voi olla näinkin pitkä vaikka tilaamiasi piilolinssejä olisikin varastossa. Erikoislinssejä voi joutua odottamaan viikonkin kauemmin. Tilauksen maksat kätevästi netissä kortilla tai kotona laskulla jolloin saat 14 päivää maksuaikaa. Kaikilla tuotteilla on normaali 14-päivän palautusoikeus.

Osta halpoja piilolinssejä tästä >>

Netlens Scandinavia AB (y-tunnus: 2119600-6)

Toimitusmuoto:Posti
Toimitusaika:2 – 8 työpäivää
Postimaksu:5€ (tilauksen koosta riippumatta)
Maksutavat:Kortti tai lasku
Takuut:14-päivän palautusoikeus
Yhteystiedot:Netlens
PL 4530
00002 Helsinki
Puhelin: 09-2316 35 05
Sähköposti: info@netlens.fi

Yksi kommentti

  1. Tilasin lasit lähes kolme viikkoa sitten ja tulin sitten toisiin ajatuksiin yritin perua mutta jotain vasteusta tuli ruotsiksi enkä ymmärrä sitten yritin kirjottaa englantia ja ruotsia jotain tui taas ruotsiksi vastausta enkä ymmärtänyt no eilen 3.3 tuli viesti SUOMEKSI että lasit on lähetetty en tule niitä ottamaan laitan takasin kun vaan tietäs mihin osotteeseen onhan kumma että minun viestit ei mene suomeksi mutta sieltä tulee kyllä lähetys viestit suomeksi vika asiointi tässä kaupassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *