Shopping4net http://www.shopping4net.fi/ 1 Linssi2 Linssiä3 Linssiä4 Linssiä5 Linssiä (7 votes, average: 3,29 / 5)
Loading...

Shopping 4 Net piilarikaupan logoPiilarit netistä halvalla ja turvallisesti

Shopping4net on jo 1999 perustettu ja kahdessatoista Euroopan maassa toimiva nettikauppa joka tarjoaa halpojen piilarien lisäksi myös muita tuotteita. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa myös piilarien, linssinesteiden ja tarvikkeiden entistä halvemmat hinnat. Shopping 4 net myy ainoastaan valmistajien laadukkaita alkuperäistuotteita niiden oikeilla tuotenimillä. Kaupasta löydät suuren valikoiman kaikkia piilolinssityyppejä, suosituimpana kertakäyttö- ja kuukausipiilarit. Kasvavan ja jatkuvasti kehittyvän verkkokaupan tavoitteena on tarjota joka asiakkaalle edullinen, turvallinen ja helppo tapa tehdä ostoksia. Jos jostain syystä haluamaasi tuotetta ei ole valikoimissa niin voit ilmoittaa tästä kaupalle ja he ottavat tuotteen myyntiin jos sitä vain suinkin toimittajilta on saatavilla. Aina edullisen hinnan takaa hintatakuu eli jos löydät jostain vastaavan tuotteen halvemmalla, S4N tiputtaa omia hintojaan vastaavasti.

Shopping4net:llä on oma varasto josta suurin osa piilareista postitetaan jo tilauspäivänä. Saat ostokset siis itsellesi parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Toimituskulut ovat 4,90€ tai 9,90€ tilauksen painosta ja koosta riippuen. Kun tilaat yli 60 euron edestä, saat postikulut ilmaiseksi. Tilauksen voi maksaa luotto- tai pankkikortilla sekä laskulla. Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa eikä tästä koidu lisäkustannuksia. Korkealuokkaisen palvelun, turvallisten maksutapojen, koulutetun henkilökunnan ja selkeän nettikaupan ansiosta Shopping4Net:ssä ostat halvat piilarit netissä turvallisesti.

Osta piilarit halvalla netissä >>

Shopping4net

Toimitusmuoto: Posti
Toimitusaika: 1-2 työpäivää (ennen 14.00 tilatut tuotteet lähetetään samana päivänä)
Postimaksu: 4,90€ tai 9,90€ (riippuu tilauksen koosta). Yli 60€ tilaus ilman kuluja.
Maksutavat: Kortti, lasku tai suoraveloitus
Takuut: 14-päivän palautusoikeus
Yhteystiedot: Shopping4net
Mediavägen 4
S-438 91 Landvetter
Sweden
Puhelin: 0800 9 18486 (arkisin klo. 9.00 – 19.00)
Sähköposti: info@shopping4net.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Piilolinssit365.com

Miltä kuulostaisi jopa 60% halvemmat piilolinssit suoraan kotiin toimitettuna? Me esittelemme netin parhaat piilolinssikaupat ja tarjoukset sekä kerromme kaiken oleellisen piilolinssien käytöstä.

Parhaat piilolinssikaupat

Mitä piilolinssityyppiä käytät?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...